In English

Information Security Management Systems

Systematiska metoder för att hantera er känsliga information

ISMS

Ledningssystem för informationssäkerhet

Det brukar sägas att information är den nya oljan, eftersom den driver allt större delar av våra verksamheter. Men mer information innebär samtidigt ökade risker och ett större behov av att kunna förstå och hantera dessa; dels för att säkerställa att viktiga digitala tillgångar är skyddade från yttre hot och missbruk, men också för att uppfylla krav från kunder och regelverk. Ett effektivt sätt att hantera sina risker är att arbeta med ett etablerat ledningssystem för informationssäkerhet (ISMS), såsom ISO 27001 och SOC 2.

Vi hjälper dig hela vägen till certifiering

På Sentor har vi gedigen erfarenhet av att leda företag i arbetet med att implementera och certifieras inom olika standarder för informationssäkerhet.

Med en tydlig metodik hjälper vi dig förstå och strukturera ditt arbete för att kontinuerligt kunna hantera risker och hot mot dina informationstillgångar. På så sätt kan du känna dig trygg i att du och din organisation efterlever lagar och regler, har god insikt i styrkor och svagheter i ert säkerhetsarbete och underlag för att fatta riskbaserade beslut som hjälper dig nå dina affärsmål.

Kontakta oss

tjänsten i korthet

Fördelar med att implementera ett ISMS

Struktur

Systematiskt och strukturerat säkerhetsarbete som skapar trygghet och tydlighet kring aktiviteter, ansvar och roller.

Verksamhetsbaserat

Affärsdriven hantering av hot och risker mot företagets informationstillgångar med utgångspunkt i vad som är prioriterat för verksamheten.

Tydliggör

Ökar medvetenheten om styrkor och svagheter i organisationens säkerhetsarbete.

Efterlevnad

Säkerställer efterlevnad av lagar och regelverk, som GDPR, men även branschspecifika såsom PCI DSS och PSD2.

Affärsmässigt

Påvisar för kunder och andra intressenter att din organisation aktivt arbetar med informationssäkerhet.

Konkurrensfördelar

Skapar konkurrensfördelar och effektivitet i försäljnings­processer med krav på certifiering inom exempelvis ISO 27001 eller SOC 2.

iso 27001-certifiering

VARFÖR SENTOR?

Rätt kompetens för att hjälpa ditt företag

Lång erfarenhet

Varje år hjälper vi flertalet företag inom alla storlekar och branscher att implementera olika ledningssystem som leder till certifieringar och efterlevnad.

Aktiva och uppdaterade

Vi för en aktiv diskussion med branschorganisationer och revisorer för att säkerställa att du som kund alltid får aktuella råd och rekommendationer som bidrar till att du når dina affärsmål.

Helhetsleverantör

Med experter inom både informationssäkerhet och teknisk säkerhet kan vi ge dig som kund bättre insikter och hjälp att hantera alla sorters cyberrisker som kan hota verksamhetens framgång.

Några ord från våra kunder

anders gröndahl

“När vi träffade Sentor etablerades snabbt en bra relation - för oss är personkemin väldigt viktig. Något annat som stod ut från andra leverantörer var deras förmåga att kunna avgöra och förmedla vilka aktiviteter som gav vårt arbete störst effekt först, och som vi därmed skulle prioritera. Det blev väldigt hands on när vi kunde se en affärsnytta direkt.”

Anders GröndahlVd, på Team Engine

Läs mer

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.