In English
Hero image

Våra cybersäkerhetstjänster

Cybersäkerhetstjänster utvecklade och levererade av experter, anpassade efter dina behov

CYBERSECURITY IS IN OUR DNA

Unika behov kräver skräddarsydda lösningar

Vi ser säkerhet är som ett pussel, där varje teknik, process och person i din organisation utgör en bit i sig. Ingen organisations pussel är det andra likt, och det behöver ständigt anpassas och utvecklas i takt med att både hoten och verksamheten förändras. Det innebär att det inte finns en lösning som passar alla – varje enskild organisation måste förstå och hantera sina unika risker och behov.

Content image

Vi löser dina säkerhetsbehov

Våra tjänster är utvecklade och anpassade för att kunna täcka de behov ni har i just ert säkerhetspussel. Med samlad spetskompetens inom olika områden är vårt mål att vara din helhetsleverantör av cybersäkerhetstjänster; från hjälp med att identifiera och förstå dina behov och vägleda dig till lösningar som gör mest nytta för din organisation, till att testa och skydda din verksamhet mot avancerade hot.

Kontakta oss

VARFÖR SENTOR?

Kunniga, flexibla och oberoende

Cybersecurity natives

På Sentor arbetar vi uteslutande med cybersäkerhet. Det innebär att vi alltid kan ligga i framkant och ge dig de mest uppdaterade och proaktiva lösningarna för dina säkerhetsbehov.

Vendor independent

Oavsett vilka tekniker eller leverantörer du använder, gör vi vårt yttersta för att anpassa våra tjänster och leveranser efter din verksamhet. Vi drivs av att hitta lösningar på alla eventuella problem som kan uppstå när olika tekniker och människor möts.

Big enough to scale, small enough to care

Vår företagsstorlek gör att vi har leveranskapacitet för både stora och små uppdrag, och samtidigt möjlighet att ge dig som kund vår uppmärksamhet. Hos oss är varje kund viktig, oavsett storlek eller projekt.

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.