In English
Hero image

BlueSOC

Förbättrad detektionsförmåga och incident response 24/7

BlueSOC

En verklighet som ställer höga krav på säkerhet

Utvecklingen av cyberhot innebär att alla organisationer är i riskzonen för dataintrång. Det finns ingen enkel lösning på problemet - både högkvalificerade människor, processer, teknik och konstant övervakning krävs för att skydda ditt företag mot angripare som aldrig sover.

Content image

Upptäck och agera på cyberhot 24/7

I Sentors BlueSOC kombineras marknadsledande teknik, threat intelligence och expertkompetens med över 20 års erfarenhet av säkerhetsövervakning. Vårt Blue Team arbetar dygnet runt, året runt, för att upptäcka och svara på cyberhot i dina moln-, nätverks-, applikations- och endpoint-miljöer. På så sätt fungerar vi som en förlängning av ditt interna säkerhetsteam, med målet att skydda dig och din verksamhet från hot och incidenter.

Kontakta oss

VARFÖR SENTOR?

Dedikerad säkerhetspartner sedan 1998

Cybersecurity natives

Vi arbetar uteslutande med cybersäkerhet. Det innebär att vi alltid kan ligga i framkant och ge dig som kund de mest uppdaterade och proaktiva lösningarna för dina säkerhetsbehov.

Vendor independent

Oavsett vilka tekniker eller leverantörer du använder, gör vi alltid vårt yttersta för att anpassa våra tjänster och leveranser efter din verksamhets unika förutsättningar.

Big enough to scale, small enough to care

Vår företagsstorlek gör att vi har leveranskapacitet för både stora och små uppdrag, och samtidigt möjlighet att ge dig som kund vår uppmärksamhet. Hos oss är varje kund viktig, oavsett storlek eller projekt.

Läs mer

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.