In English
Hero image

Applikationstest

Identifiera säkerhetshålen i era applikationer

Application test

Dina applikationer kan vara vägen in för angripare

Idag utgör applikationer en viktig del av våra verksamheter, såsom företagets webb och dess mobila tjänster. Men i takt med utvecklingen har även sårbarheter i våra applikationerna blivit en populär attackvektor bland cyberkriminella som aktivt letar efter vägar in i din organisation. För att kunna identifiera dessa brister och åtgärda dem innan de hinner utnyttjas av någon annan, krävs säkerhetstester där applikationen granskas på djupet.

Content image

Vi hittar kritiska brister i dina applikationer

Våra etiska hackare genomför hundratals applikationstester varje år, där de med hjälp av samma metoder och verktyg som verkliga angripare använder, kan testa företags motståndskraft på riktigt. Tack vare vår långa erfarenhet i kombination med den gemensamma passionen för att hacka, hittar våra testare det många andra missar.

När sårbarheter identifieras rapporteras de tillsammans med tydliga rekommendationer på hur de bäst åtgärdas – allt för att du som kund ska kunna försätta bedriva din verksamhet på ett säkert sätt.

Kontakta oss

varför säkerhetstesta?

Visa att du tar din säkerhet på allvar

Standard

Regelbundna säkerhetstester för att identifiera sårbarheter i affärskritiska applikationer är idag standard bland seriösa företag, och visar att din verksamhet tar säkerheten på allvar.

Efterlevnad

Flera regelverk och direktiv ställer krav på regelbundna applikationstester, såsom PCI DSS och PSD2. Även kunder kan kravställa om säkerhets­tester från sina tjänsteleverantörer.

Effektiva åtgärdsförslag

Slutrapport, avrapportering samt kommunikation under genomförandet av testet inkluderar effektiva åtgärds­förslag för att mitigera de brister som identifieras.

Kunskapshöjande

Öka kunskapen om din säkerhet i ditt interna team. Våra testare är vana att förklara teknik, både för utvecklare och mindre tekniskt insatta personer, såsom en ledningsgrupp.

VARFÖR SENTOR?

Störst på applikationstester i Sverige

Hög kapacitet

Med flest penetrationstestare i Sverige kan vi säkerställa en hög leveranskapacitet utan onödigt långa bokningshorisonter.

Specialister

Tack vare vår storlek har vi möjlighet att driva en dedikerad specialistgrupp inom applikationssäkerhet, vilket ger dig som kund största möjliga värde.

Anpassningsbara

Vi sätter stort värde vid att vara lyhörda och anpassa oss efter din organisations unika behov - inget scope är för litet eller för stort!

Några ord från våra kunder

"Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner."

Christopher AnderssonCIO på SevenDay Finance

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.