In English
Hero image

Security testing

Hitta säkerhetsbrister innan det är för sent

Security testing

En hygienfaktor för din affär

Parallellt med att nätverksmiljöer blir allt mer avancerade och komplexa, ökar också exponeringen för olika typer av sårbarheter. För att upptäcka och åtgärda dessa sårbarheter krävs regelbundna säkerhetstester, som idag räknas som en hygienfaktor för att kunna tillhandahålla säkra tjänster och möta de regulatoriska krav som ställs på verksamheten.

Content image

Ledande på säkerhetstestning i Sverige

Som Sveriges största aktör inom säkerhetstestning kan vi hjälpa dig att granska allt från system, nätverk, kod och applikationer, till molnmiljöer och fysiska anläggningar.

För att kunna möta dina behov tillhandahåller vi både standardiserade tillvägagångssätt och anpassade remote access-lösningar, och utvecklar ständigt våra verktyg, metoder och processer för att möta säkerhetsbranschens skiftande krav.

Kontakta oss

VARFÖR SENTOR?

Experthjälp som möter dina behov

Störst

Med flest penetrationstestare i Sverige kan vi möjliggöra hög leveranskapacitet utan onödigt långa bokningshorisonter.

Specialister

Vår storlek har gjort det möjligt att bygga specialistgrupperingar inom en rad olika tekniska områden, såsom Web, Windows/AD, Cloud etc.

Tillgängliga

Vi sätter stort värde vid att vara lyhörda och anpassa oss efter dig och din organisation. En konsult från Sentor kommer alltid svara när du har några frågor.

Ett citat från en av våra kunder

Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner."

Christopher AnderssonCIO på SevenDay Finance

Läs mer

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.