In English
Hero image

Forensics

Utred orsaken till säkerhetsincidenten

Forensics

En korrekt incidentutredning är A och O

En accelererande digital transformation och ett förändrat hotlandskap har lett till att antalet cybersäkerhetsincidenter har skjutit i höjden. I händelse av en incident är det av högsta vikt att snabbt ta kontroll över situationen och minska konsekvenserna av det som inträffat. Något som dock ofta glöms bort är vikten av att utredningen sker på ett korrekt sätt för att kunna reda ut orsaken till incidenten och samla bevis som håller i en rättslig prövning.

Content image

Hittar bevis som håller i rättslig prövning

Sentors forensiska experter har erfarenhet av åtskilliga cyberincidenter och kan hjälpa din organisation att ta reda på vad som har skett, samt vilka system och vilken typ av information som är påverkad.

Genom en kombination av expertkunskap och beprövad metodik kan vi inte bara hjälpa er att ta kontroll över situationen och se till att affärsverksamheten kan återgå till det normala, utan också ge råd kring bästa vägen framåt.

Kontakta oss

VARFÖR SENTOR?

Kapacitet, kompetens och erfarenhet

Erfarenhet

Sedan 1999 har vi har hjälpt drabbade företag i alla sorters branscher att hantera, utreda och komma på fötter efter olika typer av säkerhetsincidenter.

Specialister

Med flest tekniska säkerhetsexperter i Sverige och specialister inom forensiska utredningar kan vi säkerställa hög kvalité och leveranskapacitet.

Helhetsleverantör

Med experter inom både informationssäkerhet och teknisk säkerhet samlade under samma tak, kan vi utreda och hantera incidenter av olika sorters natur.

Några ord från våra kunder

"Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner."

Christopher AnderssonCIO på Sevenday Finance

LÄS MER

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.