In English
sveriges bästa arbetsgivare

15 april, 2021

Sentor är ett "Great Place to Work"

För fjärde året i rad har Sentor blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats av medarbetarundersökningen “Great Place to Work”. Certifieringen kännetecknar en god fysisk- och psykosocial arbetsmiljö, stolthet för arbetet, tillit till ledarskap och god gemenskap där medarbetare känner förtroende för varandra.

Stolthet och kamratskap har ringats in som våra primära styrkor som bidragit till att många av våra medarbetare trivs och vill vara kvar långsiktigt. Vi kan exempelvis utläsa från senaste undersökningen att hela 97% av våra medarbetare upplever att man bryr oss om varandra på arbetsplatsen och att 91% skulle rekommendera oss som arbetsgivare till andra.

"Det känns fantastiskt att ha blivit utsedda till ett "Great Place to Work" för fjärde året i följd. Certifieringen är ett kvitto på att vi gör mycket bra för att de som arbetar på Sentor och att vi står oss väl i konkurrensen. Men arbetet tillsammans med Great Place to Work ger oss också en bild av både styrkor och svagheter som vi nu kommer arbeta vidare under året för bli en ännu bättre arbetsgivare framöver."

Anna Olsson, HR-chef på Sentor.

Eftersom vi på Sentor arbetar uteslutande med IT-säkerhet och vill fortsätta vara ett expertföretag behöver vi ha specialister inom området. För att behålla och attrahera denna spetskompetens måste vi ständigt vara lyhörda för vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare.

Genom vårt arbete med Great Place to Work får vi en tydlig bild över vad våra anställda tycker och kan ta fram fokusområden att arbeta med framgent. Det vi hoppas uppnå långsiktigt är att bli utsedda till Sveriges Bästa Arbetsplats bland medelstora företag, men också vara det självklara valet av arbetsgivare för IT och informationssäkerhets experter som tillsammans med oss kan bekämpa morgondagens säkerhetshot.

Om certifieringen

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats. Certifieringen grundar sig på Great Place to Work® internationella standard för utvärdering av arbetsplatser. Great Place to Work® certifierar och uppmärksammar Sveriges Bästa Arbetsplatser genom en utvärdering som baseras på organisationens resultat i medarbetarundersökningen Trust Index® och kulturrevisionen Culture Audit®. Certifikatet gäller i 12 månader från erhållen certifiering.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.